V pátek 29.3. a v pondělí 1.4. máme zavřeno!

Úvodní stránka Helmy ARAI QUANTIC 2023 Quantic Face Red

Arai Quantic Face Red

Quantic Face Red

Vyberte velikost
XXSXSSMLXLXXL
19 500
ks

potřebuji poradit s výběrem

kde najdete náš showroom

Dodání:

na telefonické ověření

Model:

Quantic Face Red

Značka:

Arai

Podrobný popis

Špičková sportovně cestovní novinka Arai 2022!

“HIGH-SPEED” KOMFORT NA DLOUHÉ VZDÁLENOSTI

Jako u každého modelu Arai je i u Quanticu kladen důraz především na ochranu. Ručně vyráběná vnější skořepina tvaru R75 si zachovává pevnost jádra, ale s výrazným snížením hmotnosti. Hladký kulatý tvar je klíčový, aby se helma snadno “odrazila” a došlo k co největšímu rozložení nárazové energie.

Díky využití vlastností závodních helem Arai a všech zkušeností získaných během milionů silničních kilometrů má nový Quantic skvělou aerodynamiku a poskytuje skutečný luxus. Nabízí nejlepší výkon - ochranu, pohodlí a snadné nošení - a to den co den bez jakýchkoli kompromisů. Pro snadné nasazování a sundavání má Quantic o 5 mm rozšířenou základnu, plexi VAS MAX je dodáváno i s fólií Pinlock. Vnitřek z broušeného nylonu je zcela odnímatelný a je vybaven systémem FCS, kapsou v límci krku pro kabely interkomu a systémem nouzového uvolnění ERS.

Homologace ECE: R22–06
Hmotnost: 1.600g (±50g)
(velikost M)
Velikost skořepiny: II III IV
Velikost helmy:
(cm)
XS
54
S
55-56
M
57-58
L
59-60
XL
61-62
XXL
63-64

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

VNĚJŠÍ SKOŘEPINA

PB e-cLc (Peripherally Belted e-Complex Laminate Construction)
Konstrukce vnější skořepiny PB e-cLc má stylový organický tvar R75 a zajišťuje pevnost i nízkou hmotnost; je navržena pro maximální odrážení a rozkládání síly nárazu. Byly použity nové materiály, které nahradily AR-mat jako střední vrstvu, což vedlo k podstatnému snížení hmotnosti při zachování stejné pevnosti jako u konstrukce PB-cLc.

Variable Axis System (VAS)
Systém VAS významně snižuje polohu uchycení hledí, čímž umožňuje v průměru o 24 mm silnější vnitřní výstelku v oblasti spánků a ideální hladší tvar zvyšující schopnost odrazu dopadové energie. Díky tomu Quantic s rezervou plní limity normy Snell.

VENTILACE

Komplexní regulovatelné větrání má 12 větracích otvorů: 6 nasávacích a 6 výfukových. 3D logo Arai přivádí chladicí vzduch do dvou centrálních nasávacích bodů a dobře funguje i při nízkých rychlostech spolu se dvěma horními nasávacími otvory odvozenými od závodních auto helem Arai pro F1, dvěma čelními větracími otvory, dvoupolohovým posuvným otvorem a větracím otvorem s filtrem na bradě. Horký vzduch je účinně odváděn 3-cestným jednodílným zadním výfukem krytým spoilerem testovaným na okruhu Suzuka až do rychlosti 300 km/h, dvěma zapuštěnými bočními výfuky (s pěnovými přepážkami pro snížení hluku) a krčním výfukem.

HLEDÍ (PLEXI)

VAS Max Vision s fólií Pinlock
Plexi VAS MAX Vision zajišťuje vynikající viditelnost ve všech ročních obdobích a při všech typech jízdy.

Západka plexi
Vypůjčená z helem Arai pro F1, inovovaný 3D nový mechanismus západky zajišťuje plexi jako nikdy předtím, ale funguje hladce s intuitivním plynulým ovládáním jedním prstem i v rukavicích.

Protizamlžovaci fólie Pinlock
Účinně zabraňuje zamlžování hledí, a to i za extrémně vlhkých podmínek. Lze snadno čistit a měnit.

INTERIÉR

Kartáčovaný nylon
Interiér Quanticu byl od základu navržen s ohledem na maximální pohodlí, proudění vzduchu (dva otvory v oblasti čela ) a nízkou hmotnost. Vnitřek a lícnice lze snadno vyjmout pro čištění nebo úpravu. Všechny části (vyměnitelné i nevyměnitelné) lze čistit vlažnou vodou a jemným mýdlem.

Vyměnitelné lícnice i interiér
Obojí lze snadno vyjmout. Pro přizpůsobení každému jezdci jsou k dispozici lícnice a interiéry různých tlouštěk.

Kapsy na reproduktory interkomu
Vestavěné interkomy jsou oblíbené, ale problémem často bývá, že prostor pro reproduktor je omezený nebo prostě vůbec není, což způsobuje nepříjemný tlak na uši. Kapsy v helmách Arai poskytují dostatečný prostor pro montáž reproduktorů bez vlivu na komfort.

Facial Contour System (FCS)
Pro ještě lepší přiléhavost a zvýšení pohodlí dolní čelisti pracuje systém FCS s pěnovou pružinovou oporou v lícní podložce, která se stlačuje a zpět roztahuje, čímž poskytuje potřebnou oporu bez nadměrného tlaku.

Emergency Release System (ERS)
Umožňuje snadnější přístup ke zraněnému jezdci. Zatažením za integrované oranžové výstupky se lícnice vysunou, čímž se usnadňuje vyškolenému zdravotnickému personálu a záchranářům sejmutí helmy. Minimalizuje to riziko dalšího zranění.

Parametry produktu

Barva:

Face Red

Příslušenství v balení:

PINLOCK

Záruka:

2 roky

Výrobce:

Arai

Ikona:

Novinky

Modelová řada:

Quantic

Barva:

Face Red

Design:

Face Red

Typ přilby:

Integrální

Hmotnost:

1550g

Materiál vnější skořepiny:

Kompozit PB e-cLc

Materiál interieru:

Antibacterial

Interiér přilby:

Plně vyjímatelný

Průhledný štítek:

ANO

Úprava proti poškrábání:

ANO

Úprava proti mlžení:

Antifog folie (PINLOCK)

Zapínání přilby:

DD kroužky

Modelový rok:

2022

Skladem:

na telefonické ověření

Příslušenství

 

Prodejna

GS PARK Racing
Bělohorská 77
169 00 Praha 6

Po - Pá: 9-18h (déle po tel. dohodě)
So - Ne: po telefonické dohodě

Zobrazit na mapě

Kontakty

+420 603 947 111

info@gspark.cz

EN DE

vytvořilo intencio